No cure? No pay!

Bij Mega Repair begrijpen we dat jij je kapotte telefoon zo snel mogelijk wilt laten repareren. Onze ervaren monteurs hebben altijd voldoende onderdelen op voorraad, waardoor we meestal direct met jouw reparatie aan de slag kunnen.

 

Kom langs in onze vestiging en laat jouw telefoon repareren. Onze specialisten nemen het toestel in ontvangst, beoordelen de schade en voeren de reparatie uit met zorg en precisie. Wij zorgen dat je snel weer kunt beschikken over een goed werkende smartphone.

Onze specialisten vervangen je gebarsten scherm, jouw leeglopende batterij of jouw slecht werkende connector efficiënt met de hoogste kwaliteit onderdelen van o.a. Huawei, OnePlus, Samsung en nog veel meer! Onze reparatie service is snel en voordelig: we bieden de beste telefoon reparaties tegen de beste reparatieprijzen! 

 

Geen idee wat er aan de hand is met jouw telefoon? Kom langs bij Mega Repair voor een diagnose. Onze specialisten controleren jouw telefoon op alle functies. Ze onderzoeken wat er aan de hand is en bespreken met jou wat de beste opties zijn. De meeste reparaties kunnen direct uitgevoerd worden.