Over ons

Ontdek de expertise van Mega Repair Emmeloord, jouw betrouwbare reparateur sinds 2013. Wij streven naar de beste service en voeren daarom al onze reparaties in eigen beheer uit. Onze gecertificeerde monteurs beschikken over uitgebreide ervaring en werken vanuit onze veilige gecertificeerde werkplaats. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle merken telefoons en tablets.


Maak eenvoudig online een afspraak of kom langs op één van onze geopende werkdagen. Terwijl jij wacht in onze comfortabele lobby, wordt jouw apparaat snel en efficiënt gerepareerd. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd bij ons terecht. Bel ons, chat met een van onze medewerkers of kom gerust eens langs bij onze vestiging in Emmeloord.

 

Bij Mega Repair staan we niet alleen voor snelle en kwalitatieve reparaties maar beschouwen we de privacy en beveiliging van jouw gegevens als topprioriteit. Wij gaan zorgvuldig en verantwoord om met jouw persoonlijke informatie en garanderen dat deze op een veilige manier wordt verwerkt en bewaard. Je kunt er gerust op zijn dat wij de hoogste standaarden hanteren en jouw gegevens met de grootste zorg behandelen.